KREATIVNE RADIONICE

 

Na likovnim radionicama radi se u umirujućem okruženju uz laganu glazbu gdje se djecu potiče na razvijanje kreativnog mišljenja, usvaja se znanje iz likovnih tehnika i upotrebe materijala i potiče se na istraživanje svijeta oko sebe. Na taj način djeca razvijaju maštu, jačaju senzomotoričke sposobnosti i samopouzdanje te stječu nova prijateljstva. Kroz radionice se upoznajemo s raznim tehnikama, učimo osnove crtanja, slikanja i modeliranja te na koji način funkcionira umjetnost i kako kroz nju izraziti sebe.

Na našim likovnim radionicama volimo ugostiti umjetnike koji su stručni u područjima s kojima se toga dana susrećemo. Svaki gostujući umjetnik djeci na zanimljiv, edukativan i primjeren način objašnjava tehnike i upotrebu materijala. Cilj radionica je na zabavan i opušten način približiti djeci kreativnost, likovnost i umjetnost kako bi isto znali iskoristiti i upotrijebiti u daljnjim životnim situacijama.

Po završetku školske godine, samim time i jednog ciklusa ostvarenih radionica, cilj je izložiti dječje radove uz dan otvorenih vrata kako bi bili dostupni široj publici. Na ovaj način djeca se upoznaju s procesom stvaralaštva, ali i procesom izlaganja vlastitog rada.

Radionice se održavaju od rujna, jednom tjedno u trajanju od 90 minuta s pauzom, a o točnom terminu polaznici će biti obaviješteni. Prijave traju tokom cijele godine, a mjesečna članarina iznosi 210 kn.

Za prijavu i detaljan program radionica kao i opise rada kroz termine obratiti se putem e-maila ili facebook stranice.

 

Raspored kreativnih likovnih radionica s naznačenim temama i opisom preuzmite klikom na link:


Želite se prijaviti na kreativnu radionicu?

Želite više informacija?

Nazovite nas na broj: 095 390 9855 

Pošaljite nam e-mail: funtimerijeka@gmail.com

Zavirite u kolekciju fotografija s naših dosadašnjih kreativnih radionica...